6 redenen om het Gaia dierenpark te bezoeken

Niet iedere dierentuin is hetzelfde, ook het Gaia dierenpark in Kerkrade heeft dan ook een aantal punten waarom je juist dit park zeker zou moeten bezoeken. Hieronder de 6 belangrijkste redenen:

1. Oog in oog

Nergens kom je zó dicht bij de dieren als in het Gaia dierenpark: je staat letterlijk oog in oog. In het doodshoofdapenbos lopen de apen zelfs om je heen!

2. Speelpret

Behalve het kijken naar de dieren, is er voor kinderen nog veel meer te doen. Buiten en binnen is genoeg speelruimte waar je kunt klimmen, glijden en spelen.

3. Rondleiding

Wil je meer weten over de dieren in het Gaia dierenpark? Dan kun je een rondleiding nemen, een gids vertelt je dan alles over de dieren en laat je de mooiste plekjes zien.

4. Jonge dieren

Omdat het Gaia dierenpark zo veel dieren heeft, worden er het hele jaar door dieren verschillende dieren geboren: van slingerapen tot stekelvarkens en zebra’s. Het is natuurlijk erg leuk om die kleintjes te bekijken.

5. Roofvogelpresentatie

In de ‘GaiArenA’ kun je de roofvogelpresentatie bezoeken. Onder andere buizerds, arenden en gieren vliegen voorbij en laten hun vliegkunsten aan je zien.

6. Kinderfeestjes

Ook voor een kinderfeestje ben je in het Gaia dierenpark aan het juiste adres. Naast het bekijken van dieren, kunnen er allerlei activiteiten georganiseerd worden voor de kinderen.

Tarieven:

Tarieven GaiaZOO jaarabonnement 

Leeftijd Prijs
0 t/m 2 jaar  Gratis
3 t/m 9 jaar € 42,50
Vanaf 10 jaar € 49,50

Voor meer info, openingstijden, meer prijzen en andere informatie vind je hier.

33163-aanpassingen-verkoopplattegrond-2013

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *