Betaalbaar een paar dagen weg in eigen land? Kies voor een bed & breakfast!

De crisis is te voelen en daarom blijven meer Nederlanders dit jaar thuis. Wil je nou toch nog een paar dagen weg voor een goedkope prijs? Kijk dan eens naar een bed & breakfast. Als je inspiratie wil opdoen, kun je kijken naar de top 3 van beste bed & breakfasts van Nederland. Stichting B&B koos dit jaar Het HooiHuys uit als winnaar.

Ieder jaar houdt stichting B&B een verkiezing voor de beste bed & breakfast van Nederland. Dit jaar bleven drie genomineerden over: B&B De Hamshorst in De Lutte (Overrijsel), B&B Buinerstee in Buinersveen (Drenthe) en B&B Het HooiHuys in Woerden (Utrecht).

Het HooiHuys ging er met de eerste prijs vandoor. Het werd beloond met maar liefst een 9,4. Pluspunten waren het uitzicht op de polders, de privé-woonkamer en de zwemvijver. Het HooiHuys ligt aan een stil weggetje en is omringd door een fruitboomgaard en velden. Als gast verblijf je in het bijgebouw. Er is ook een hot tub en een kaasboerderij.

De winnaar van vorig jaar, Hamshorst in De Lutte, werd tweede. Dit is een rustige B&B en bovendien CO2-neutraal. Er is een zwemvijver en een grote tuin. Buinerstee werd derde.