Kamperen met de kleintjes, waar moet ik heen?

Kamperen met je kinderen, het is niet altijd even gemakkelijk. Als ouder wil je immers ook genieten van je vakantie, en niet steeds bezig zijn met het vermaak van de kids. Waar kun je met je kinderen heen en ervoor zorgen dat iedereen een leuke vakantie heeft?

kamperen met de kleintjes

1. Sprookjescamping in de Vechtstreek

Op deze camping lopen allerlei sprookjeshelden rond die jouw kinderen willen vermaken tijdens je vakantie. Zo kunnen ze in een leuk zwembad plonsen of genieten van een leuke voorstelling in het Knuffeltheater. Voor de kinderen is er een weekprogramma uitgestippeld met activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen. Zo hebben de allerkleinsten en ook de wat oudere kids een ontzettend leuke week.

sprookjescamping vechtstreek

2. Beekse bergen

Liever een wat meer avontuurlijke vakantie? Dan is Beeksebergen zeker een optie. Met je tent sta je heerlijk in de natuur en heb je een dierentuin met 1250 Afrikaanse dieren op steenworp afstand. Daarnaast kun je met je kinderen op safari in het Safaripark of ze lekker laten spelen in Speelland.beekse bergen safaripark

3. Stoetenslagh

Er komt een moment dat de kinderen ouder worden en niet langer van sprookjeshelden en safariparken genieten. Stoetenslagh is een camping voor precies deze tieners, waar ook zij zich prima vermaken. Het terrein ligt rondom een grote recreatieplas waar iedereen naar hartelust kan zwemmen. Maar ook zijn er glijbanen en gebruik maken van de Tubbysplash. Voor de koudere dagen is er een indoor zwembad en strand.strandvakantie-Stoetenslagh

Hoe overleef ik zo’n vakantie

Je hebt een leuke camping uitgezocht, maar dat is geen garantie dat je kinderen zich ook gaan vermaken. Een vakantie met je kids is hoe dan ook een uitdaging, maar met deze slimme tips overleef je deze vrije dagen gegarandeerd!